Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
4
4
2
7
1
6

Ajtókapocs

Ajtókapocs

Az ajtókapocs egy olyan kiegészítő, amely lehetővé teszi egy ajtó mozgatását és zárását. Általában a szobaajtókra alkalmazzák, de más típusú ajtókhoz is használható lehet. A kapocs formája és mérete változhat, lehet egyszerűen és klasszikus vagy modern és komplex. Az ajtókapcsolók típusai közé tartoznak a bolygós, nyomógombos, rúgózó, gombos és fogantyús változatok is. Az ajtókapocs lehet műanyag, fém, fa vagy más anyagból. Ez az egyszerű eszköz fontos része az ajtóknak, amely megkönnyíti a használatukat és biztonságosabbá teszi őket.

Következő lépés
Ár
463 Ft - 3 415 Ft
Raktárkészlet
15
3
Gyártó
18
Termék szűrő

Az ajtókapocs egy olyan fogantyú, amelynek feladata, hogy az ajtókat könnyen nyithatóvá, zárhatóvá tegye. Általában fém- vagy műanyaganyagból készül, és rendszerint a falra rögzíthető, az ajtó széléhez rögzíthető vagy a bejárati ajtók esetében a kilincs mellett kihelyezett nagyobb méretű kapocs. Az ajtókapcsok sokféle stílusban és kivitelben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és otthonának megfelelőt.

Az ajtókapocs általában könnyen telepíthető és könnyen karbantartható, így ha romlik az állapota, akkor könnyen cserélhető. Gyakran előfordul, hogy az ajtókapocs a kapcsoló részével együtt van rögzítve, ami lehetővé teszi az ajtó könnyebb zárását. Az ajtókapcsok azonban nem csak praktikus, hanem esztétikus és divatos is lehet. Számos különböző stílusban elérhetőek, hogy harmonizáljanak az otthoni dekorációval és a belső térrel.

Az ajtókapcsok messze meghaladják a praktikus funkciójukat, hiszen sok tervező olyan modelleket hoz létre, amelyek vékonyabb, szélesebb, magasabb, simább, görbe vagy ódonabb formákat öltenek. Az ajtókapcsok lehetnek igazi műalkotások, amelyek segítenek rávilágítani a belső dekornak megfelelő hangulatra.

Az ajtókapocs az emberi életben nagyon fontos szerepet tölt be, mert megkönnyíti az ajtók nyitását és zárását, anélkül, hogy bonyolultabb módszereket kellene alkalmazni. Az ajtókapcsoknak sokféle változata létezik, így bármelyik stílushoz igazodó kapocst adhatunk a lakásunknak, amely segít elképzelni a szépséget és a nyugalmat otthonunkban.

Következő lépés