Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
2
8
8
4
1
4

Cérnakesztyű, Kötött kesztyű

Kötött munkavédelmi kesztyűk, cérnakesztyűk

Fedezze fel kötött munkavédelmi kesztyűink és cérnakesztyűink széles választékát, amelyek raktárkészletünkről gyorsan elérhetők. Ezek a kesztyűk nem csak a favágáshoz és kerti munkákhoz ideálisak, hanem ipari és otthoni felhasználásra is kiválóan alkalmasak. Részletes információkért kattintson a termékek leírására. Böngésszen választékunkban, válassza ki a megfelelőt, és adja le rendelését egyszerűen. Belföldi szállítást vállalunk, legyen szó otthonába vagy munkahelyére.

Következő lépés
Ár
82 Ft - 60 274 Ft
Raktárkészlet
165
58
Választható színek
4
19
177
34
31
2
7
16
10
37
2
Méretek
1
22
44
58
56
70
24
10
1
Gyártó
118
13
60
5
2
56
5
Termék szűrő
 

Cérnakesztyűk: Ezek a kesztyűk különösen népszerűek az élelmiszeriparban, ahol elengedhetetlen a kéz és az élelmiszerek közötti közvetlen érintkezés elkerülése a szennyeződés megelőzése érdekében. Erős és tartós anyaguk ellenáll a maró anyagoknak, megakadályozva ezzel a bőr közvetlen érintkezését ezekkel. A cérnakesztyűk vékony kialakítása miatt azonban csak korlátozott hőszigetelést nyújtanak, ezért hideg időben csak rövid ideig ajánlottak.

Kötött Kesztyűk: Ezek a kesztyűk rugalmas, finom textúrájú és lágy anyagokból készülnek, és a sima felületük miatt nem szívják magukba az olajat és egyéb anyagokat. A kötött kesztyűk kényelmes, praktikus viseletet biztosítanak, kiváló védelmet nyújtanak, és árban is kedvezőek. Ideálisak hosszabb idejű viselésre hideg időjárásban, anélkül, hogy károsítanák a bőrt.

Összehasonlítás: Míg a cérnakesztyűk kiválóan ellenállnak a maró anyagoknak, addig a kötött kesztyűk melegebb, szigetelő hatásukkal a hideg időjárásra specializálódnak. Mindkét típus jól illeszkedik a kézhez, kényelmes viseletet biztosítva. Az alapanyagok és az előállítás minősége széles árspektrumot kínál, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

Következő lépés