Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
4
6
7
8
0
6

Munkakabát

A Munkavédelmi kabát kategória magában foglalja a munkaruha télikabát dzseki, átmeneti kabát, vékony kabát, pilóta kabát termékeket. Találsz többfunkciós, 2 az 1-ben, vagy 3 az 1-ben télikabát  változatokat is, melyek akár csak esőkabátként (a bélést kicipzározva), vagy az ujjakat lecipzározva mellényként is használhatóak.

A munkavédelmi télikabátok között talál fényvisszaverő elemekkel elátott kabátot, ez növeli sötétben a biztonságot, így már messziről láthatóvá teszi viselőjét.

Bőven kínálunk rengeteg praktikus zsebbel ellátott, vagy éppen egyszerű dzsekit is.

Kínálatunkban vízálló, bélelt, kifordítható és átalakítható télikabátokat egyaránt felsorakoztatunk. Válogasson köztük a munkakörülmények, és az időjárás figyelembevételével! Modelljeinket többféle méretben és színben beszerezheti. 

A szűrők segítségével könnyen megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőbb darabot.

Következő lépés
Ár
579 Ft - 39 490 Ft
Raktárkészlet
964
307
Választható színek
34
42
98
417
489
78
98
54
487
31
158
Méretek
54
204
256
264
255
258
186
53
22
4
Gyártó
61
730
60
196
1
32
103
234
Termék szűrő
 
A munkakabát az egyik legfontosabb ruhadarab azok számára, akik fizikai munkát végeznek. Ez a ruhadarab általában vastag és strapabíró, hogy megvédje a viselőjét a különböző külső hatásoktól, mint például a hidegtől, a megtépázott felületektől vagy a vegyszerektől. A munkakabátok kialakítása általában funkcionális, mivel a munkások számára kényelmet, mozgásszabadságot és praktikus zsebeket biztosítanak. A munkakabátok anyaga változó lehet. Gyakran használnak vastag pamutot vagy poliésztert, hogy azok védjék a viselőt a különböző időjárási körülményektől. A modern munkakabátok gyakran rendelkeznek víz- és szélálló védelemmel, így a munkások bármilyen időjárási körülmények között dolgozhatnak. Az ilyen kabátok kialakítása általában az adott munkakör igényeihez szabott. Például a munkakabátok, amelyeket építőmunkások használnak, általában hosszú ujjúak és vastag anyagból készülnek, hogy megvédjék őket az építési anyagoktól és a balesetektől. Az autószerelők általában olyan kabátokat viselnek, amelyeken sok zseb található, hogy kéznél legyenek az eszközök, amelyeket használnak. A munkakabátok nagyon fontos védelmet jelentenek a munkavégzés során. Többféle típusú munkakabát létezik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Ezek a kabátok nem csak a biztonságot szolgálják, de azt is jelzik, hogy munkavállalónk azért végzi a munkáját, hogy gondoskodjon a családjáról, álmai megvalósulásáról, vagy egyszerűen csak azért, mert a munkája boldoggá teszi őt. Ha pedig végiggondoljuk, hogy mennyi erőt, munkát és odaadást teszünk bele a munkánkba, akkor miért ne lenne bárki büszke arra, hogy a saját kis névjegyével ellátott munkakabátot visel?
Következő lépés