Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
4
4
2
7
1
6

Munkaruha

Tekintse meg munkaruha kínálatunkat!

A munkaruha használata legtöbbször kötelező, hiszen biztonságot nyújt, ha fennáll valamilyen egészséget vagy fizikai épséget veszélyeztető kockázat.

De itt is mint sok más helyen a kényelem a legfontosabb, hiszen a napunk nagyrészét ebben töltjük!

Tekintse meg a teljes termékpalettát az alsó ruházattól kezdve a télikabátig! Akár az egyszerűbb modellek mellett dönt, akár speciális vagy jól láthatósági ruházatokat rendel, néhány napon belül átveheti termékeit. 

Bőven kínálunk rengeteg praktikus zsebbel ellátott, vagy éppen egyszerű darabokat is.

Kínálatunkban vízálló, bélelt, kifordítható, jól láthatósági darabokat is. Válogasson köztük a munkakörülmények, és az időjárás figyelembevételével! Modelljeinket többféle méretben és színben beszerezheti. 

A szűrők segítségével könnyen megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőbb darabot.

Következő lépés
A munkaruha egy olyan ruhadarab, amelyet a munkavégzéshez használnak. Feladata, hogy megvédje a munkás testét a sérülésektől, és biztonságosabbá tegye a munkakörnyezetet. Az ilyen jellegű ruházat megkülönböztető tulajdonsága, hogy nagyon tartós és ellenálló anyagokból készült. Ezek az anyagok általában elpusztíthatatlanok és nagyon hosszú élettartamúak. Az anyag megválasztása azonban a munkakörnyezettől és a munkafolyamatoktól függően változhat. A munkaruházat sokféle formában és anyagból állhat. Többek között vannak olyan darabok, mint az overall, a kabát, a mellény, az ing, a póló, a nadrág és a bakancs. A munkahelytől és a feladattól függően lehetnek egyszínű, színesek vagy akár mintásak is. A leggyakoribb anyagok között találjuk a kötött anyagokat, a poliésztert, a pamutot, a flanellt, a denimet és a nylont. A megfelelő munkaruha nagyon fontos szerepet játszik a munkavédelemben. Számos munkakörnyezetben kötelező használata, így minőségi terméket kell választani. Az ilyen típusú ruháknak nem csak munkavédelmi szempontból kell megfelelniük, hanem érdemes figyelni a kényelemre és a funkcionalitásra is. A jól megválasztott munkaruha kellemes viseletet biztosít, és segít megőrizni a test biztonságát, valamint az összes munkavégzéshez szükséges eszközt is el lehet rejteni benne. Összefoglalva a munkaruha egy olyan ruhadarab, amelyet a munkavégzéshez terveztek. Az ilyen ruházat legfontosabb tulajdonsága, hogy megvédje a munkást a sérülésektől és biztonságosabbá tegye a munkakörnyezetet. Munkafolyamattól függően többféle anyagból készülhet el, és a kényelemre és a funkcionalitásra is érdemes odafigyelni a választás során. Az optimális munkaruha fontos szerepet játszik a munkavédelemben és a produktivitásban is.
Következő lépés