Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
5
5
5
1
2
6

Reszelők

A reszelők fémhez fontos eszközök a különböző ipari és háztartási munkák során. Segítségükkel könnyen és hatékonyan formázhatjuk, csiszolhatjuk és simíthatjuk a fém felületeket. A reszelők kiválasztása a munka típusától és a fém keménységétől függ.

A reszelőknek különböző méretei, formái és felületei vannak, így mindig van megfelelő darab az adott feladathoz. A fém reszelése során fontos figyelni a biztonságra is, mivel a rosszul tartott vagy elhasznált reszelők sérülést is okozhatnak.

A reszelők általában keményebb acélból vagy karbidból készülnek, így akár a legkeményebb fémekkel is megbirkóznak. A reszelő használata előtt fontos ellenőrizni, hogy éles-e a pengéjük, és ha nem, akkor meg kell élezni. Az éles reszelő hatékonyabban dolgozik, és kevésbé erőlteti meg a felhasználót.

A reszelők használata során érdemes a megfelelő tartást is kialakítani, hogy könnyű legyen a munka és biztonságos legyen a felhasználás. Ha valamilyen sérülést észlelünk a reszelőn, azonnal cserélnünk kell, mivel egy ilyen sérülés súlyos sérülést is okozhat.

Összességében, a reszelők fémhez fontos eszközök, amelyek hatékonyan segítenek a fém felületek formázásában, csiszolásában és simításában. A biztonsági előírások betartásával és az éles pengéjű reszelők használatával a felhasználók biztonságosan és hatékonyan használhatják ezeket az eszközöket.

Következő lépés
Ár
571 Ft - 17 031 Ft
Raktárkészlet
147
21
Gyártó
2
31
1
60
4
4
65
Termék szűrő