Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
1
8
5
0
0
6

Ponyva

A ponyvák általában erős, időjárásálló anyagokból készülnek, mint például polietilén, PVC, vagy vászon. Ezek az anyagok ellenállnak a kopásnak, a szakadásnak, és az UV-sugárzásnak, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

A legtöbb ponyva teljes mértékben vízálló, így ideális kültéri használatra, például tárgyak eső, hó és más időjárási elemek elleni védelmére.

A ponyvák széles körű méretben és formában kaphatók, így könnyen megtalálható a megfelelő méret bármilyen alkalmazáshoz, legyen szó kis tárgyak fedéséről vagy nagy területek lefedéséről.

A legtöbb ponyván megerősített lyukak vagy gyűrűk találhatók a sarkokban és a széleken, amelyek lehetővé teszik a könnyű rögzítést és feszítést.

Használhatók pl. építkezési helyszíneken, kempingezéshez, mezőgazdasági tevékenységekhez, áruszállításhoz és sok más helyzetben. Ideálisak tárgyak fedésére és védelmére, valamint ideiglenes menedék vagy árnyékoló létrehozására.

A ponyvák többféle színben és mintában kaphatók, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a céljuknak és stílusuknak megfelelő opciót.

A ponyvák könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami hosszú távon megőrzi esztétikai megjelenésüket és funkcionális tulajdonságaikat.

Következő lépés
Ár
143 Ft - 65 644 Ft
Raktárkészlet
147
21
Választható színek
113
2
11
31
Méretek
10
7
17
6
4
5
15
12
1
11
13
1
3
12
3
10
11
1
11
1
2
Vastagsága gramm/m2
10
3
13
1
33
40
5
4
10
28
3
6
Gyártó
1
63
65
39
Termék szűrő
 
A ponyva egy olyan vékony, vízálló, erős anyag, amelyet leginkább az iparban használnak. Az anyag összetétele rendszerint műanyag szálakból áll, amelyeket összefonva tiszta vagy színes, sűrű és strapabíró anyagot hoznak létre. A ponyva fő felhasználási területei közé tartozik az építőipar, a mezőgazdaság, a szállítmányozás és a sport. Az építőiparban a ponyva főként az építkezéseken, azok időszakos fedésként történő használatára szolgál. Az anyag ideiglenesen védi meg az építkezést az időjárás okozta károktól, míg az építőipari munkák befejeződnek, majd eltávolítható. A mezőgazdaságban a ponyva kiterjedt felhasználást talál. A mezőgazdasági ponyva a termőföldet és a növényeket védi meg az időjárás viszontagságaitól, az állatfarmokban pedig az állatok menedékét biztosítja. A szállítmányozás esetén a ponyva áruk borítására, védelmére szolgál. Az áruk köztársasági áruszállításon kívüli szállítása során a napsütést, a csapadékot, a szélsőséges hideget és meleget, továbbá a szennyeződéseket a ponyvával fedik le. Végezetül, a sportban a ponyva segít az állandó vagy időszakos létesítmények védelmében. Például a futballpályákon vagy teniszpályákon alkalmazzák, hogy a játékteret védeni tudják a szennyeződésektől és az időjárás által okozott károktól. Az anyag előnyei közé tartozik könnyűsége és strapabírósága, ami lehetővé teszi számára, hogy hosszú távon szolgálja a különböző iparágakat és alkalmazásokat. Összefoglalva a ponyva egy igen hasznos anyag, amely számos területen alkalmazható. A vízálló, könnyűsúlyú és strapabíró anyagok széles skáláját ajánlhatja minden olyan helyzetben, ahol az időjárás vagy más tényezők miatt védelemre van szükség.
Következő lépés