Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
2
7
8
7
6
1

Munkavédelmi szemüveg

Munkavédelmi szemüvegek

A biztonság érdekében webshopunk a munkavédelmi cipőkön túl munkavédelmi szemüveget is ajánlj Önnek. Védje meg szemeit a káros, és sokszor maradandó fizikai behatásoktól! Segítsünk a megfelelően illeszkedő modell kiválasztásában? Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatos kollégáinkkal, akik hétköznaponként 8-16 óráig a rendelkezésére állnak!

Olvasson bővebben itt a szemüveg szabványokról!

Következő lépés

A munkavédelmi szemüveg egy olyan szemüveg, amelyet az emberek viselnek a munkahelyükön, hogy megvédjék szemüket a sérülésektől vagy bármilyen ártalmas anyagoktól. Az ilyen szemüvegeket általában a szabályzat előírásai szerint, használati utasítás alapján és az alkalmazottak személyre szabott igényei alapján választják ki.

Két fő típusa létezik: az optikai szintetizátoros szemüvegek és a keményítőanyagból készült szemüvegek. Az optikai szintetizátoros szemüvegek inkább azoknak valók, akik számítógépes munkát végeznek és szemfáradtságtól szenvednek. Ezek a szemüvegek rövidlátás, távollátás vagy astigmatizmus esetén is hasznosak lehetnek.

A keményítőanyagból készült munkavédelmi szemüvegek a fizikailag veszélyes munkahelyeken használatosak. Védik a szemet a részecskék, a folyadékok, a vegyi anyagok és az ultraviola sugárzás hatásaitól. Az alkalmazottaknak rugalmas és tartós szemüvegeket kell viselniük, amelyek nagyobb védelmet nyújtanak.

A munkavédelmi szemüvegeket sokféle munkás viseli. Az építőiparban védőszemüveg használata általában kötelezővé válik, de az élelmiszer- és az autóiparban is használnak szemvédelem eszközöket. A szemüveg lehet áttetsző vagy színezett, valamint kiválasztható fényű vagy sötétített változatban is.

Összességében a munkavédelmi szemüveg egy igen fontos eszköz a munkások biztonsága szempontjából. Az embereknek győződniük kell arról, hogy mindig megfelelő szemvédelmet használnak a munkájuk során, és amikor szükség van a cserére, akkor azonnal meg kell tenniük. A munkahelyi sérülések nagy része megelőzhető a megfelelő eszközök kiválasztásával és használatával.

Következő lépés