TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Álláskereső portál

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
1
6
4
3
5
9
9

Munkavédelmi lábbelik

Főkategória >Munkavédelmi lábbelik

Védőcipők, munkavédelmi lábbelik

Munkavédelmi lábbeli kínálatunkban nemcsak a munkavédelmi cipők és bakancsok, de a csizmák és a szandálok is helyet kapnak. Ugyanitt kiegészítőket is választhat – többek között zoknikat és talpbetéteket, melyek teljes komfortot nyújtanak a mindennapokban. Szerezzen több információt termékeinkről az alábbi linkre kattintva! Munkaruhát is vásárolna? Válasszon minőségi darabjainkból!

 

Lábvédelem leírások
A munkavédelmi lábbelik használata nagy szabású építkezés során kötelező, de ne felejtse el, hogy az otthoni munkavégzéskor is használjon munkavédelmi cipőt. Rengeteg otthoni munkaából adódó baleset következik be évente megfelelő védőcipő hiánya miatt.

A sok baleset 90% a lábunkat éri és a két legveszélyesebb pont a felső lábközéptől lefelé a lábujjak végéig és a talpon következik be. Az acélbetétes cipő és acélbetés bakancs ezektől óvja meg a használóját, hogy a védőcipőnek az orra és talpa átszúrás és ütődés ellen is véd.

Ha beleizzad a lába és kényelmetlenül érzi magát egy zárt munkavédelmi bakancsban sincs gond! Nyári vagy benti melegben végzett munkákhoz, már ott van a munkavédelmi szandál!

Ha nehéznek érzi az munkavédelmi cipőjét vagy esetleg télen hideg vagy átfagy, erre is van megoldás: a kevlár cipő! A kevláros védőcipő előnye, hogy a műanyaghoz hasonló tulajdonságokkal bír. Könnyű és nem vezeti a hőt, így a hideget sem veszi át!