Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Álláskereső portál

Látogató számláló

2
9
5
1
4
4
3

Munkavédelmi lábbelik

Munkavédelmi cipők, munkavédelmi lábbelik

Munkavédelmi cipők kínálatunkba a szabványosított védelmi szinteknek megfelelő, acélbetétes, kevlár és kompozit védelemmel ellátott munkavédelmi lábbelik mellett nemcsak bakancsok, de csizmák és szandálok is helyet kapnak. Ugyanitt kiegészítőket is választhat – többek között zoknikat és talpbetéteket, melyek teljes komfortot nyújtanak a mindennapokban. Munkaruhát is vásárolna? Válasszon minőségi darabjainkból!

 

A munkavédelmi cipők fontossága

A munkavédelmi lábbelik használata egyes munkakörökben, építkezések során kötelező, azonban ne felejtse el otthoni munkavégzése során is használni. Rengeteg otthoni munkából adódó baleset következik be évente megfelelő védőcipő hiánya miatt.

A balesetek 90%-a lábunkat éri, és a két legveszélyesebb pont a felső lábközéptől lefelé a lábujjak végéig lévő rész, illeve a talp. A sérülések nagy része ezt a két területet érinti. Az acélbetétes cipő és az acélbetés bakancs ezektől óvja meg a használóját, hiszen a védőcipőnek az orra és talpa is véd az átszúrások és az ütődés ellen.

 

A kényelem is fontos szempont!

Minden esetben nagyon lényeges, hogy a munkavédelmi sportcipő, villanyszerelő cipő vagy egyéb  védőcipő ne csak biztonságos, de kényelmes is legyen. Kialakításuknak köszönhetően ugyanis minden modell az egész napos komfortodat szolgálja akkor is, ha adott esetben nyolc órán keresztül viselned kell. Erre találták ki az anatómiai talpbetéttel ellátott munkáscipőt, amely által megelőzhető a hát-, derék -és lábfájás kialakulása. Természetesen a fájdalom mellett búcsút inthetsz a vízhólyagoknak, a sajgó saroknak és a zsibbadó talpaknak is. Hiszen egy igazán kényelmes munkás cipőben ilyesmi nem fordulhat elő még komoly fizikai megterhelés esetén sem. Ha beleizzad a lábad és kényelmetlenül érzed magad egy zárt munkavédelmi bakancsban, akkor sincs gond! Nyári vagy benti melegben végzett munkákhoz, már ott van a munkavédelmi szandál!

Ha nehéznek érzed a munkavédelmi cipődet vagy esetleg télen hideg vagy átfagy, erre is van megoldás: a kevlár cipő! A kevláros védőcipő előnye, hogy a műanyaghoz hasonló tulajdonságokkal bír. Könnyű és nem vezeti a hőt, így a hideget sem veszi át!

 

A munkavédelmi cipők ára

A védőcipők ára széles skálán mozog, kínálatunkban a munkavédelmi tornacipőktől a komolyabb védelemmel bíró darabokig minden esetben törekszünk arra, hogy a lehető legkedvezőbb árakon kínáljuk őket. Online áruházunkban a legjobb, legkeresettebb márkákat találod meg. A hosszú évek szakmai tapasztalata által tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sok múlik azon, hogy egy esetleges baleset esetén olyan lábbelit viselj, amely megóv annak komolyabb következményeitől.

 

Lábvédelem leírások

Következő lépés
Következő lépés