Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
4
4
2
7
1
6

LED izzó, fénycső

A technika fejlődédével megjelentek a korszerű Led izzók, fénycsővek. Ilyen termékekkel találkozhatnak a weboldalon.

Következő lépés
Ár
567 Ft - 34 370 Ft
Raktárkészlet
61
10
Gyártó
43
16
3
7
Termék szűrő
 

Az LED (Light Emitting Diode) izzó olyan korszerű világítási technológia, amelyet egyre több helyen alkalmaznak a hagyományos izzók helyett. Az LED izzók egy nagyon apró szilícium chipen alapulnak, amelyen két réteg közötti elektronáramlás generál fényt. Az ilyen típusú izzók jelentős előnye, hogy nagyon hosszú élettartamuk van, és sokkal energiatakarékosabbak, mint a hagyományos égők. Ezenkívül az LED izzók képesek teljesen színstabilak maradni az élettartamuk során, ami pedig fontos szerepet játszhat otthonaink, irodáink, és azok környezeteinek megvilágításában.

A fénycső a környező teljesítményekkel összehasonlítva szintén fontos szerepet tölt be a világítástechnológia terén. A fénycsövek, vagy más néven neonvilágítások két elektróda közötti gázelvezető lámpák, amelyek egyszerre termelnek fényt és hőt. Az elektromos áram egyik elektródától a másikig áramlik a csőben lévő gázelvezető anyagokon keresztül. Ez a folyamat fényt generál, amely aztán a csövön és a környező területen megállapítja a megvilágítást. A fénycsövek általában magas teljesítményű lámpákként ismerhetők fel, és alkalmazhatók sokféle lámpatestben, beleértve az asztali lámpákat, a mennyezeti lámpákat, vagy az utcai lámpákat.

Mindkét típusú lámpa egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel mindkettő hatékony és energiatakarékos megoldást kínál. Az LED izzók ideálisak kis helyekre és pontszerű megvilágításra, míg a fénycsövek nagyobb terekkel rendelkező helyeken alkalmazhatók. Megfelelő megoldásokat kínálnak az épületek kívül és belül a nagyobb területek megvilágítására és hatékony munkakörnyezet teremtésére. Mindkét típusú világítási technológia az előnyeikkel, mint például a hosszú élettartam, a megbízhatóság és az energiahatékonyság, a vezető szerepét tölti be az otthoni és az ipari világítás terén.

Következő lépés