Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
5
2
7
1
8
3

Kések, konyhai eszközök

A konyhai kések a Főzés kategóriánk egyik fontos termékcsoportja. Hámozó késektől kezdve mindenféle és fajta konyhai kést megtalál online áruházunkban: kés készletek, zöldség kések, szeletelő kések, bicskák, kés élezők, zöldségaprító kések, sonkaszeletelő kések, steak kések, kerámia kések, reggeliző kés, szakácskés…
A konyhában csak jó minőségű és éles késsel érdemes dolgozni. Minden vágási feladathoz a megfelelő kést használjuk. Azt, hogy mire használhatjuk a kést, a penge szélessége, hossza és vastagsága határozza meg. Áruházunkban minden vágási feladathoz tudunk ajánlani kést, akár bicskát is. Híres márkák kései, mint a Fiskars konyhai kések és Topex márkák között is válogathatunk.

Következő lépés
Ár
64 Ft - 123 135 Ft
Raktárkészlet
3
677
142
Gyártó
20
1
73
3
315
388
12
2
8
Termék szűrő
 
A konyhában számos eszközünk van, amelyek segítségével elkészíthetjük az ízletes és laktató ételeket. Az egyik legalapvetőbb és legfontosabb eszközünk a konyhai kések. A kések használata korántsem egyszerű, hiszen minden kést különféle feladatokra terveztek, és az egyes típusoknak is megvannak a használati módjai. Így például egy kenyérvágó késével nem érdemes hagymát vágni, mert az rosszul kijönne. A konyhai kések széles választéka áll rendelkezésünkre a különféle feladatokra. Egyébként az is döntő szerepet játszik, hogy milyen minőségű kést választunk. Egy igazán jó minőségű konyhai késsel sokkal könnyebb dolgunk lesz a különféle alapanyagok aprításakor, vágásakor. Egy igazán jó minőségű kés könnyen átvág mindenféle keményebb alapanyagon is, mint például a csirkén. A konyhai kések megfelelő karbantartása is nagyon fontos, hiszen így tartósabbak maradnak, és az éles kések használata is biztonságosabb. Minden használat után érdemes megmossuk a kést, és alaposan megszárítsuk. A rendszeres élesítés is fontos, amelyre természetesen speciális eszközök állnak rendelkezésre. Az éles kések használata ugyanis nem csak a feladatokat könnyíti meg, de biztonságosabb is. Az éles késsel nem könnyen lehet sérülést okozni, például ujjvágásra nagyon ritkán kerül sor. Viszont az életlen kések használata elősegíti a sérüléseket. Ráadásul, nem csak a kések használata döntő szerepet játszik a konyhai munkában, hanem a különféle konyhai eszközök is. Azok az eszközök, mint például a vágódeszka, reszelő, egyenesrudazó stb. is segítségünkre lehetnek. Viszont nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy ezek eszközök is úgy veszik ki részüket a munkában, ha jól használjuk őket és rendszeresen karbantartjuk. Végül pedig fontos megjegyezni, hogy bár a különféle konyhai eszközök és kések nagy segítséget jelentenek a konyhai munkában, ezek használatakor a legnagyobb gondosságot és óvatosságot kell tanúsítanunk, hogy élvezhessük a konyhai munkához való hozzátartozó pozitív élményeket.
Következő lépés