Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
3
8
9
3
7
2

Lépcsős lemezfúrók

A lépcsős lemezfúrók olyan fúrók, amelyeket általában a fémmegmunkáló iparban alkalmaznak az acél, alumínium, szénacél és más fémek fúrásához. Az elnevezés onnan származik, hogy a fúrófejük több, egymás felett sorakozó élszegmenst tartalmaz, amelyek mindegyike eltérő átmérővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi számukra, hogy többféle furatméretet fúrjanak anélkül, hogy a fúrógép cserekészletet igényelne.

A lépcsős lemezfúrók legfontosabb előnye az idő és a pénz megtakarítása. A fúrófej megválasztásával azonnal elkezdhetnek dolgozni, nem kell időt pazarolni a fúróálátok, a fúrószerszámok vagy a fúrófejek cseréjére. A lépcsős lemezfúrók használata azt is jelenti, hogy a megfelelő furatméret kiválasztása után nincs szükség a gyakran idő- és erőforrás-igényes előfúrásra, és a fémanyagot be lehet fúrni egyetlen fúrással.

Ezen kívül a lépcsős lemezfúrók használata hatékonyabb és pontosabb is, mivel a különböző átmérők azonnali alkalmazása garantálja a fúró lyukának pontosítását és a megfelelő lyuk tisztaságát, anélkül, hogy az anyagot tönkre tenné.

A lépcsős lemezfúrók széles körben elérhetők a piacon, többféle mérettartományban is, hogy kielégítsék az ipari és a hobbyfúrások szükségleteit is. A megfelelő lépcsős lemezfúró kiválasztása attól függ, hogy milyen mélyre kell belevágni az anyagba, milyen vastag a fémlemez és milyen anyagból készült.

Az újabb generációs lépcsős lemezfúrók általában jobban ellenállnak az erőhatásoknak, mint az elődeik, így nagyobb mélységű fúrások végrehajtására is alkalmasak. Az ilyen fúrók előnyös tulajdonságai miatt széles körben használják a színvonalas és eredményes fémipari munkálatok során.

Következő lépés
Ár
1 565 Ft - 24 505 Ft
Raktárkészlet
26
1
Gyártó
2
9
14
2
Termék szűrő