Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
1
8
6
5
3
7

Medence és kiegészítők

Medence és kiegészítők

 

A webáruházunkban kapható medencék és kiegészítők felállítása, illetve használata kifejezetten egyszerű, a minőségi alapanyagoknak köszönhetően több nyáron keresztül is garantálja a medencés kikapcsolódást. A megvásárolható kiegészítők pedig nem csak az otthoni kerti medencében használhatóak, hanem nyaraláson és bármelyik strandon is.

 

Mérd fel a kerted, nézd meg, hova tudod elhelyezni a medencét és mekkorát, majd válaszd ki a legmegfelelőbbet. Webáruházunkban további eszközöket, kiegészítőket is megtalálsz.

Következő lépés

Medence és kiegészítők a kínálatban

A nyár, a jó idő, a hőség beköszöntével egyre nagyobb az igény a hűsölésre, sokan késztetést éreznek arra, hogy vízközelben legyenek, felerősödik a vágy egy kis vízparti kikapcsolódásra. Azonban nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben, hogy tópart közelében lakik, vagy minden nap el tud menni a strandra pancsolni egy kicsit. Jó hír, hogy van megoldás, senkinek nem kell lemondania a mindennap hűsítő csobbanásról, a vízi kikapcsolódásról. A könnyen összeszerelhető kerti medencéknek köszönhetően bárki képes lehet vízparti hangulatot varázsolni a saját kertjébe. Egy kerti medence segíthet kikapcsolódni a mozgalmas hétköznapokon és hétvégén is, a gyerekek is garantáltan örömüket lelik benne.

Természetesen a kínálatunkban megtalálható minden olyan kiegészítő, ami szükséges lehet egy medencéhez. Vannak medencék, amelyekhez mindenképpen szükség van egy pumpára. Az oldalunkon elérhető kézi és lábas pumpák a kor igényeinek megfelelően lettek kialakítva, így a használatuk, a medence felfújása nem jelent akkora erőfeszítést, segítségükkel teljes mértékben mellőzni lehet a szájjal történő felfújást. Ezek többsége ráadásul nem csak a medencékhez használható, hanem egyéb kiegészítőkhöz és játékokhoz is, mint például a kínálatunkban is széles választékban kapható matracokhoz, labdákhoz és úszógumi fotelekhez.

A másik fontos dolog, amire egy kerti medencéhez szükség lehet, az a vízszűrő. Számos medence kapható vízszűrővel együtt, de kínálatunkban vannak olyan termékek is, amelyekhez külön kell megvásárolni. Ezek a szűrök többféle megoldással is szűrhetik a vizet, vannak egyszerűbb modellek, amelyek jellemzően kartonszűrést használnak, illetve vannak olyan típusok is, amelyek homok segítségével szűrik meg a medence vizét. Ezenfelül szükség lehet még egy gégecsőre is a vízforgatóhoz.

A szükséges eszközökön kívül további kiegészítőkkel fokozni lehet a szórakozást. A felfújható labdák segítségével aktívabbá lehet tenni a kikapcsolódást, a medencevilágításoknak köszönhetően pedig hangulatosabbá válik maga a medence és az élmény is, illetve segítenek abban, hogy sötétedés után se kelljen lemondani a pancsolásról.

Mire érdemes odafigyelni a medence és a kiegészítők vásárlásánál?

Az első és legfontosabb, hogy a medence elférjen a kertben. Ehhez szükséges először mérőszalag segítségével felmérni a lehetséges helyet, majd a pontos adatok ismeretében kiválasztani a megfelelő méretű kivitelt. Szintén fontos dolog, hogy mire kerül a medence, ugyanis a nem megfelelő talaj sok kellemetlen és nem várt meglepetést okozhat.

Göröngyös felületen fennáll a baleset veszélye, egy-egy keményebb, hegyesebb talajelem pedig akár a medencében is kárt okozhat. A maximális biztonság érdekében célszerű medencealátétet használni. Illetve nem csak a medence alját, hanem a tetejét, a vizet is szükséges védeni az erre a célra kialakított medencetakaró fóliákkal. 

Amennyiben gyermek is van a családban, akkor az ő biztonságáról is külön gondoskodni kell úszógumi, karúszó vagy mellény segítségével. 

Ha megvan a kiszemelt medence vagy kiegészítő, csak kattints a képre, majd a “kosár” ikonra kattintva folytathatod a biztonságos rendelést.

Következő lépés