Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

Unas webáruház

Fizetési megoldás
Látogató számláló
0
7
1
4
2
6
9

Üdvözöljük webáruházunkban!


Legjobb Munkaruha logo

A legjobbmunkaruha.hu, munkaruha a legjobbaknak!

 

A biztonságos és hatékony munkavégzés nélkülözhetetlen feltétele a megfelelő munkaruházat. Nem véletlen, hogy egyes munkakörökben a használatuk kötelező. Magyarországon 2017-ben 22 876 bejelentett munkabaleset történt­­­*1. Természetesen minden munkáltató érdeke, hogy az alkalmazottak a lehető legnagyobb védelmet és kényelmet kapják. Ehhez azonban a megfelelő minőségű felszerelés szükséges. Fontos a jó minőség, hiszen szinte egész nap ezt viseljük. Munkavégzés során több különböző veszélynek is ki lehet téve az ember, ilyenek lehetnek a mechanikai sérülések, égési sérülések, különböző vegyi anyagok által okozott sérülések vagy akár nagy hanghatás okozta halláskarosodás. Ezen problémák elkerülésére nyújtunk megoldást a www.legjobbmunkaruha.hu webáruházunkon keresztül!

Széles választékban találhat meg nálunk mindenféle munkakörülményhez és időjárási viszonyhoz munkaruhákat, munkavédelmi lábbeliket, munkavédelmi kesztyűket, munkavédelmi szemüvegeket, valamint fej-, hallás-, és látásvédőket is!

Munkaruha kínálatunkban találhatóak munkásnadrágok, munkakabátok, mellények, pólók, pulóverek, overálok, láthatósági ruházatok és speciális ruházatok (láng-, saválló, vágásbiztos).

A balesetek 90%-át a láb és a kéz sérülései teszik ki, ezért ezek védelme elengedhetetlen. Munkavédelmi lábbelijeink között találhatóak, cipők, bakancsok, szandálok, papucsok és egyéb kiegészítők, melyek védenek a leeső tárgyaktól és a talp átszúrásától.

Munkavédelmi kesztyűink között van vágásbiztos, hőálló, vegyvédelmi és elektromosan szigetelő kesztyű is.

A fej védelmét sem kell külön hangsúlyozni, megóvására kínálunk sisakokat, hegesztőpajzsokat és arcvédőket. A hallás védelme érdekében fültokokat és füldugókat ajánlunk, míg a szem védelmére munkavédelmi szemüvegeket.

A szennyezett légkörben végzett munka károsítja a légzési szerveket, ezeket fél- vagy teljesálarccal és porálarccal védhetjük, amikhez külön szűrőbetétet is árulunk.

Az általunk forgalmazott márkák között megtalálható a PORTWEST, a PUMA, a DIADORA, a GOODYEAR, az ATG GLOVE SOLUTION, a SIR SAFETY, az ALBATROS, a COVERGUARD, a CERVA és még sok más megbízható, minőségi márka.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bátran kérdéseivel! Elérhet minket az info@legjobbmunkaruha.hu e-mail címen vagy a +36 70 625 6248-as számon.

 

*1 - Nemzetgazdasági Minisztérium  Munkavédelmi Főosztály statisztikája szerint

Forgalmazott márkák:

BLAKLADER

Svéd BLAKLADER ruhák nem csak rendkívül tartósak, de egész sor olyan ötletes és hasznos kialakítással és megoldással rendelkeznek, amik a különféle szakmákban dolgozó kollégák számára, kényelmes viseletet és (a vezetés számára különösen fontos szempont!) hosszú kihordhatóságot eredményez.

Minőség, tartósság, kényelem, profizmus.

PORTWEST

Több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a munkavédelmi termékek tervezésében és gyártásában. 1904 óta családi tulajdonú ír vállalat. Jelenleg több mint 1000 egyéni védőeszköz szerepel a kínálatukban.

 

 

PUMA SAFETY

1930 óta gyárt saját fejlesztésű technológiával ellátott munkavédelmi lábbeliket. Minden terméke PVC mentes és környezetbarát. A hangsúlyt a kényelemre és a megjelenésre helyezik.


DIADORA

1948-ban alakult. Kizárólag luxus minőségű termékek gyártásával foglalkozik. A védőlábbelik tervezésében és gyártásában kiváló csapatuk dolgozik, ortopéd orvosok és szakértők bevonásával.

GOODYEAR

Kiváló minőségű védőlábbelik kedvező árérték arányban. A GoodYear-tól megszokott megbízható minőségben és széles választékban!

 

ATG GLOVE SOLUTION

Innovációra és minőségre törekvő ATG-t 1992-ben alapították Sri Lankán. Mára egy nemzetközileg elismert, több kontinensen működő vállalattá nőtte ki magát. Olyan kesztyűk tervezésével és gyártásával foglalkozik amelyek javítják a manuális munkavégzés teljesítményét.

 

SIR SAFETY 

Kutatás, innováció, kemény munka és igényes minőség ellenőrzés! Professzionális termékeiket már 20 éve gyártják a munkavédelmi piacon.

 

ALBATROS

Újonnan bevezetett márkánk, már 1980 óta gyárt munkavédelmi felszereléseket Németországban. Magas minőségű termékei, minden fogyasztói igényt kielégítenek.

COVERGUARD

Cégünk 1992-es megalakulása óta egyéni munkavédelmi eszközök, felszerelések és munkaruházat nagykereskedelmével foglalkozik. Célunk, hogy a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, az európai és hazai jogszabályoknak megfelelő, folyamatosan ellenőrzött minőségű választékot nyújtsunk partnereinknek.

CERVA

Egyre jobb minőség, egyre elérhetőbb áron

A CERVA folyamatosan bővíti kínálatát és javítja termékei minőségét, hogy a legmagasabb vásárlói igényeket is ki tudja elégíteni. A vásárlóinknak és üzleti partnereinknek kínált új márkáink közé tartozik pl. a FREE HAND kesztyűkből álló termékcsalád, az I-SPECTOR védőszemüvegek, az Ear Defender hallásvédő eszközök, valamint az Australian Line és CRV ruhakollekciók.

 

Legjobb Munkaruha Webshop